Despre
A sosit momentul sa-mi impartasesc fata de tine, toate gandurile mele, aspiratiile si doleantele mele in legatura cu acest blog, asadar imi voi asterne gandurile pe ecran sub forma de FAQ=lista de intrebari care au fost sau ar putea fi adresate frecvent, fervent, efervescent.1. De ce te-ai apucat de blogging, si in ce imprejurari?


M-am apucat de blogging la finele anului 2007, din dorinta de a-mi pierde timpul liber intr-un mod cat mai creativ si util, de a-mi dezvolta si valorifica poate,o anumita latura a creativitatii si inovatiei, pe care tot mai des incerc sa o expun, si de ce nu, de a ne arata si descoperi impreuna partea buna a tot ceea ce se intampla in viata de zi cu zi, conturand optimismul si pozitivismul , 2 lucruri care trebuiesc starnite ori renascute.

Din punctul de vedere al imprejurarii nasterii acestui blog, nu prea as avea prea multe de zis, a fost o scanteie pe moment, foarte mica care in timp a mistuit un foc in mine, a carui flacara sper ca va creste, fara sa produca victime.

2. De ce as comenta pe blogul tau ?


Pentru ca apreciez foarte mult comentariile critice,atat pozitive cat si negative, dar exprimate in limitele bunului simt. Pentru mine, si insultele aplauzelor au un rol constructiv,cu toate ca nu oricine le poate oferi, totusi ma ajuta sa cresc , sa ma educ, sa invat, sa realizez ce fac bine si ce fac rau.Comentariile pe acest blog, sunt anonime, chiar daca te ascunzi in spatele unui "user" si/sau a unui "url", ori doar a simplului termen "anonim".Parerea ta conteaza pentru mine, atata timp, cat vine de undeva de la intersectia gandirii logice cu obiectivitatea.

3. Imi place ce scoti din tine,cum sa ma exprim?


Daca iti plac articolele, ai mai multe sanse de a te exprima. Te poti abona (accesand pagina "Abonament" din meniul blogului) , poti comenta fara masura, tinand cont totusi de preferintele mele precizate la intrebarea precedenta, sau ma poti recomanda prietenilor tai , trimitand linkuri cu articole , pe Yahoo Messenger.
Daca ai vreo sugestie, sau un sfat pentru mine, sunt deschis oricui, la orice ora.

4. Faci bani din chestia asta?


De ceva timp, m-am debarasat de tot, renuntand la bani pe blog . Acum tot ceea ce fac este pura pasiune , starnita de undeva din suflet.

5. Colaboratori accepti?


Sigur ca da,tot ce trebuie sa faci este sa ma contactezi.

6. De ce te tii cu dintii de anonimitate?


Anonim? Nu as putea spune ca sunt anonim in totalitate, cei care ma cunosc stiu ceea ce fac,nu ma ascund de nimeni.Nu prea imi place sa ma prezint, sa-mi dau prea multa importanta, povestind despre mine, pentru ca sunt convins ca nu pe toti ii intereseaza, dar asta nu inseamna ca este imposibil,sa-ma cunosti sau sa afli cateva lucruri despre mine.
Plus ca, aceasta "anonimitate",imi confera cateodata libertatea de a ma exprima liber,si neconditionat,

7. Si totusi,cine esti de fapt?


Numele meu este George Nistor, sunt din Tecuci, am 18 ani si cam atat,in rest cred ca blogul in sine reflecta multe date despre mine.

8. De unde titlul blogului?

Pot sa spun ca asta, a fost cea mai mare dilema, a mea in momentul in care m-am decis sa va "mint" pe un blog.Din totdeauna am stiu ce vreau sa fac cu el, ce voi promova.O simpla idee a unui prieten, mi-a venit in ajutor, asadar, titlul blogului este compus din primele 3 litere ale prenumelui meu, si primele 3 ale numelui (George + Nistor=Geonis). Nu prea imi place pronuntia unora dintre voi, ar fi bine de retinut ca accentul cade pe vocala "o".

9. Cum te contactez?


Acceseaza pagina "Contact" , din meniul blogului, sunt multe posibilitati, depinde care ti-e mai la indemana.


10. Can i read this in English (or any other language) ?


In the top right corner (coltul de dreapta sus) you can press any of the flags corresponding to more than 30 foreign languages and the page will be translated automatically. The translation is very crude, please don't expect miracles. However, please feel free to correct any potential mistake by hovering over the translated text. Do not attempt to translate the first page, as it is too large and will most likely result in an error – translate only individual articles.


11. Vrei sa facem schimb de linkuri?


Sunt dispus sa fac schimb de linkuri, cu oricine(mai putin site-uri ce au un continut obscen)numai ca am si eu cateva conditii ce tin de obrazul fiecaruia.Trebuia sa ai un blog cu continut original, scris de tine, si sa nu fi spammer,in rest,astept sa ma anunti ca m-ai adaugat pe pagina ta, ca sa-ti raspund si eu cu acelasi lucru.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"