Fitze de Madonna

Pana la urma Madonna a acceptat ca prin turneul sau denumit Sticky & Sweet Tour sa treaca si prin Romania.Eu nu inteleg de ce nu a acceptat de prima data.Totusi nu este foarte usor sa o aduci pe tanti Madonna in varsta de 50 de ani la noi in tara, si sa-ti cante GIVAT TU MI,UAA.

Insa ca orice vedeta,a avut si ea cerinte,ce naiba.Una dintre cerintele Madonnei a fost amenajarea unui loc de joacă pentru copii. Ea va veni la Bucureşti cu cel puţin unul dintre cei trei copii ai săi.Dar ele nu se opresc aici...mai vrea 1370 de prosoape ,pentru a-si sterge transpiratiile.De parca n-ar fi de ajuns Madonna are si un invitat sspecial si anume DJ Paul Oakenfold, cel care deschide toate show-urile turneului Sticky & Sweet Tour.Dar se zvonea zilele acestea prin presa cum ca ar trebui taiati cativa copaci din Parcul Izvor pentru a avea loc concertul...cu asta NU SUNT DE ACORD.

De ce mai scump la noi decat la bulgari?

Simplu.Pentru ca romanu' e cunoscut in lumea toata ca n-are ce manca dar isi ia bemveu.Cel mai mic pret la noi va fi de 800 de lei, iar pachetul special cel mai scump va fi in jur de 2200 de lei.
La bulgari cel mai ieftin va costa 100 de euro iar cel mai scump 200.Imi place Madonna,m-as duce,dar n-am bani de bilet(vorba lu' akcent).Poate castig undeva daca se fac concursuri...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"