M-am saturat

Numai, gata , mi-a ajuns,hooo destul !
Pe zi ce trece incep sa nu mai inteleg nimic,o Romanie de cacat.Pe unde vezi,pe unde dai cu ochii numai idiotenii.Copii din ziua de azi ar protesta daca ar stii ce-i ala protest...
Am si eu o varsta, dar mai din greseala nimeresti si pe jetix sau pe cartoon network si vezi batai,fulgere,arme, sa nu mai vorbesc de monstrii, balauri si mult mult sange,asta pe de o parte dar pe cealalta parte o vezi pe kopkila aia ametita de Hannah Montana, care se vrea a fi idolul copiilor, ce e asa de frumos? Dar asta e, COMERCIALUL invinge BUNUL GUST !

Trecand pe MTV,un alt bullshit,Jonas Brothers o gasca de pustani, vai de mama lor,un nou Tokio Bordel,cu freze a la emo,practica un rock slabut,si au ca target pustii de 17-18 ani...Din pacate si-au atins tinta, ii vezi peste tot,avatare,ca melodii la statusurile oamenilor,in reviste,pe net,youtube, si trebuie sa scriu "etc".Costi Ionita i-a adus si in rOMANIA dar in varianta feminina pe numele blexi garls.Lasati-va de prostiile astea !

Innebunesc, unde vad exemplele de mai sus , inchid ,fie ca-i tv,sau net !Unde e muzica buna? Unde-s "Viata cu Louie","Copii de la 402" sau Tom & Jerry ?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"