Romania se alatura Earth Hour

Sa fim sinceri,multi dintre noi nici nu stiam de aceasta manifestare numita Earth Hour ( ora pamantului),dar anul acesta organizatiile non-guvernamentale si oficialitatile statului au decis ca si Romania sa se alature Earth Hour,as zice eu cam tarzior, abia in 2009 sa ne dam seama ca ar trebui sa ne aliem si noi, insa ei sunt preocupati cu altele,cu distrugerea naturii si indirect a vietii pe Pamant.

Earth Hour este cel mai mare eveniment internaţional care atrage atenţia asupra încălzirii globale, implicând 1 miliard de persoane din întreaga lume. Sâmbătă, 28 Martie, între orele 20.30 si 21.30, oameni şi instituţii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge luminile în 60 de ţări şi 1000 de oraşe. România se va alătura pentru prima dată, oficial, campaniei globale.

Se vor stinge luminile în clădiri emblematice din capitală şi din alte 5 oraşe: Timişoara, Iaşi, Braşov, Botoşani şi Tulcea. Se va organiza un eveniment de stradă în Piaţa Constituţiei. In rest cei care nu sunt din orasele de mai sus vor trebui sa faca dovada de voluntariat si sa actioneze in mod personal, inchide lumina pentru 60 de minute !

Parteneri...


Lumea nu a stat indiferenta asa ca mari companii internationale s-au aliat Earth Hour,prima si poate cea mai importanta ar fi Google care incepand cu data de 20 martie va avea fundalul negru.Culorile inchise ale website-urilor reduc consumul de energie al monitoarelor.
Ora Pamantului transmite un semnal puternic ca oamenii din intreaga lume sunt ingrijorati si totodata pregatiti de a lua atitudine impotriva poluarii si a schimbarilor climatice si asteapta ca liderii lor sa ia actiuni inainte de a fi prea tarziu.
Ora Pamantului 2009
Iata ca Romanilor le pasa,nu degeaba au fost printre cei mai buni vizitatori ai site-ului oficial Earth Hour.Daca as fi avut blogul pe fundal alb, l-as fi facut pentru o zi negru, dar eu m-am gandit la chestia asta de demult,asa as putea sa va mint.

Eu am sa inchid lumina pe 28 martie pentru o ora,haideti incetinim distrugerea planetei !Multi ma cred nebun,dar asa ar trebui sa faca un om cu capul pe umeri !0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"