Sa fie revolutie peste Prut?

Sunt surprins de ceea ce vad in Republica Moldova, lupte de strada,batai, pietre-n cap si altele...toate protestele astea-s facute de tineri, studenti,ma fac sa ma gandesc la o revolutie?

Vor cu noi? cu Rusia?

Cu noi nu cred ca ar vrea,moldovenii se dau romani,ca sunt fratii nostrii, asa am fost invatati de mici, inca de la clasele primare...dar ei...spiritul si mintea lor trag cu Putin, cu Rusia...Nici nu stiu ce vor, o tara mult prea mafioata si saraca ca sa se alature unei Romanii la fel de mafiota si saraca, si ce sa facem cu totii, nu suntem destui care facem foamea!?

Parerea mea, Republica Moldova nu va avea prea curand o revolutie,ar fi destul de tarzior, dar parca niciodata nu e prea tarziu.

Apropo v-ati pus vreodata intrebarea noi de ce am revolutionat abia in 89'? De ce noi,pustanii de varsta mea,trebuie sa suportam frica si tarhsa parintilor si bunicilor nostri...Nu va mai luati de unguri,cu toate ca si eu o mai fac cateodata,ei s-au rasculat in '56,asta e diferenta dintre noi si ei...au avut sange-n p**a atunci cand noi primeam o paine la 2 luni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"