Un nou virus

Eram pe mess ca tot omul aseara, si primesc deodata mass-ul urmator
" Trimiteti acest buletin - atentionare prin forward , tuturor persoanelor din lista d-voastra de contact si familie. Va trebui sa fiti în alerta pentru urmatoarele câteva zile. Avertizarea se refera la un eventual e-mail ce l-ati putea primi cu atasamentul intitulat POSTCARD FROM HALLMARK!!! NU DESCHIDETI acest e-mail, indiferent cine vi-l trimite, fie el chiar prieten sau ruda. Contine un virus si la deschiderea acelui postcard image, virusul va "arde" hard discul C al computerului d-stra si va intra automat in shut down. Acest virus, anuntat pe postul CNN , ca fiind foarte agresiv , este clasificat si de MICROSOFT ca fiind extrem de distructiv. A fost descoperit de cateva zile si nu s-a gasit inca nici o modalitate de anihilare. Copiati " si am zis, ca nu e adevarat, caci mass-uri de genu: "ai grija nu inchide calculatorul pana la ora x ca va intra un virus" sau " apasa f2 si nu stiu ce se intampla" se tot trimit si chiar stau si ma gandesc ca unii nu sunt atat de prosti sa creada dar traiesc cu impresia ca mai bine il trimit ca n-are ce sa mi se-ntample si sunt mai sigur asa... o mareee prostie.

Sa revenim... am cautat si eu pe net si intr-adevar acest virus este cel mai nou creat si cel mai devastator, e de nota 10 daca s-ar putea spune asa,el chiar a fost prezentat in premiera de catre CNN si deja aproximativ 10 milioane de calculatoare au fost infestate.
Atentie virusul se indreapta catre Romania iar Hallmark care este foarte interesant si privit de multi, nu are nicio vina cu toate ca viermele se foloseste de brandul postului.

via Alexandra verika

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"