Windows XP iese la pensie

Aseara nu aveam ce face si am inceput din nou sa caut noi gadgeturi, stiri,ciudatenii si am gasit pe gadgetell.com o informatie care totusi m-a surprins.

Microsoft a anunţat că începând din 14 aprilie nu va mai oferi suport mainstream pentru programul Office 2003.Asta înseamnă că utilizatorii programului nu vor mai primi hotfix-uri gratuite. Totuşi, cei care folosesc Office 2003 vor primi în continuare patch-uri de securitate, de parca am avea noi windows original...toti umblam cu piraterii.14 Aprilie este data care va marca şi "ieşirea la pensie" a Windows XP. Sistemul de operare are o vechime de şapte ani şi este cea mai populară şi de succes versiune Windows de până acum. XP s-a bucurat de o renaştere în ultimii ani mulţumită vânzărilor masive de laptop-uri, majoritatea acestora venind cu acest sistem de operare preinstalat.Este o strategie buna dupa parerea mea, a celor de la Microsoft, mai precis a lui Bill Gates, daca Vista a fost un esec total, si XP-ul se scoate...ce va cumpara lumea??? iti spun eu: viitorul Windows 7 .

Important este de stiut, ca cei care poseda XP-ul nu vor avea de suferit prea mult, vom primi in continuare antipaticile patch-uri de securitate de care nu mai scapi de ele cand ai PC-ul infestat, de parca tu nu ii poti scoate cu antivirusul tau.Oricum eu de mult timp vroiam sa ma debarasez de XP si astept cu nerabdare noul Windows 7.........

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"