7 Mai

Steaua a sarbatorit joi, 7 mai, implinirea a 23 de ani de la realizarea celei mai mari performante din istoria fotbalului romanesc, castigarea Cupei Campionilor Europeni, o sarbatoare de care sincer, m-am cam saturat, an de an,sarbatorim castigarea unei cupe apartinand parca altei generatii, nu a celei in care m-am nascut eu.

Alte echipe precum Real Madrid sau oricare alta clasata in primele 8 ale lumii sarbatoreste asa ceva? Manchester va sarbatori castigarea Ligii Campionilor de anul trecut? Nu cred... asta inseamna mentalitatea de invingator, puterea de a sterge trecutul, de a nu mai trai din amintiri, si totodata speranta si increderea ca o mai poti face o data.

Cu ocazia acestei serbari, Gazeta Sporturilor impreuna cu TVR Media face ceva frumos si pentru noi suporterii... atat stelisti cat si dinamovisti, scotand pe piata impreuna cu ziarul, primul DVD din colectia : "Meciuri de poveste" Steaua-Dinamo .Ma bucur enorm ca am apucat sa-l cumpar, cu toate ca a fost foarte greu, daca la ora 8:30 Gazeta impreuna cu DVD-ul nu erau sosite, incepand cu ora 10:00 puteai sa spui adio, nu stiu de ce , dar s-au vandut ca painea calda...in final am gandit bine si am apelat la un magazin Rodipet mai putin cunoscut.Cu aceasi dorinta am incercat sa achizitionez si dvd-ul cu Nicolae Dobrin,de acum o luna si ceva parca, dar nu am reusit,o sa-l cumpar online de pe site-ul gsp.Ma bucur ca Gazeta Sporturilor face asemenea cadouri tuturor iubitorilor de fotbal (si cand spun cadouri ma refer si la mult doritele carti din integrala Ioan Chirila),multe le-am ratat dar, am sa le recuperez, si totusi ma mandresc cu DVD-ul original al Finalei 86' ,si cele 4 din ciclul " Cele mai frumoase goluri" care spre viitor sper sa faca parte dintr-o videoteca cu colectii "de aratat nepotilor".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"