Top 10 Best Dacia -PreviewCu totii le vedem pe strada, unicul simbol al soferului roman de pretutindeni,supranumita "Masina poporului", "Regina soselelor", "Caprioara" sau "Batrana doamna", Dacia este "masina" [atentie la ghilimele] cea mai prezenta in viata noastra sau macar in campul nostru vizual.Cuprins de importanta ei in viata de zi cu zi,m-am hotarat sa fac un top 10 cu cele mai tari dacii, fie ele tunate sau ciudate , majoritatea penibile !

Iata cateva masini Dacia care nu intra in top, dar sunt si ele funny la randul lor !Dacia Nova cu dublu-eleron, pentru o stabilitate de doua ori mai "strong".
Echipata cu un motor de 1397 cm3, aspirat normal si cu 8 valve, Dacia are nevoie de o grila modificata pentru o racire eficienta.Sa fie subwoofer,sau o contrabalanta pentru echilibrarea centrului de greutate??? Tu alegi !Dacia GTI-TURBO, ideala pentru "da blana frate!"Dacie romaneasca condusa de brazilieni, remarc asemanarea izbitoare intre stilul romanesc inconfundabil =))Inventivitate,genialitate,pe romaneste... laser frate :)


Cu ce scop este folosita trapa in portbagaj?
Alege varianta corecta:
1)Pentru o mai buna auditie a bass-ului
2)Alimentarea cu aer a eventualelor animale din portbagaj
OAU ! E neagra, rea, mister total, ori e dacia bond...james bond ori e mafia di FerentariSi ca sa nu fac din articolul asta un mare carnatzoi, am zis ca ce a fost pana acum sa ramana un preview la ce va urma maine ! asa ca voi trabahar por la topos de mañana !

1 comentarii:

Anonim spunea...

am vazut 2 poze interesante pentru care mergea si alt comment, prima e cu dacia aia albastra decupata, "frate daca n-ai bani sa-ti iei pick-up, ti-l faci singur". si ala cu trapa pe portbagaj, cred ca a confundat-o cu un eleron :))

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"