Top 10 Best Dacia

Daca ieri am publicat cateva modele de Dacia,una mai penibila decat cealalta,care nu intrau in top, astazi vom trece la treburi putin mai serioase,unele masini Dacia prezente fiind prezente chiar la concursuri nationale si internationale, altele accesorizate pana in dinti...Totul e subiectiv, privit doar din punctul meu de vedere, asa ca ma astept ca tu sa il preferi altfel...

Locul 10Dacia lui Mircea, caci asa se numeste pe site-ul unde am gasit-o, ne place! Mircea este singurul proprietar care din punctul meu de vedere a scos tot ce se poate in materie de design, dintr-o Dacia 1300.La ea s-a muncit enorm si capatandu-si numele de Dacia RS - are motor de Renault Alpine, aproape 110cp.


Locul 9
O Dacie foarte discutata si apreciata pe internet. Faruri de VW Golf 4, jante in 5 spite, culoare decenta...dar parca nu da asa de bine !

Locul 8De aici,oarecum lucrurile se complica , o dam in extrema cealalta,a haiosului si a banului investit fara cap.

Locul 7

O alta Dacie decapotabila. Din declaratiile proprietarului aflu ca nu a fost nicidecum construita pentru Ceausescu ci pentru vanzare. Este omologata RAR, deci poti circula cu ea legal pe strazi, si poate fi a ta pentru doar 15.000 euro.Merita?Locul 6


Probabil fan muscle car, cel care a modificat-o a imprumutat putin din prima generatie de Chevrolet Camaro. Culoare prea stridenta, precum si lateralele de sub portiera demne de un 4x4, sau culoarea stergatoarelor in ton cu caroseria, in fine parasolarul, grila... toate elemente de penibil ,demne de locul 6.


Locul 5


Seamana izbitor de mult cu Dacia anterioara, insa... este mai penibila decat locul 6, plasa de tantari m-a influentat s-o rog sa stea pe shinshi.

Locul 4Din poza asta nu inteleg prea multe, cred ca e noul model "Dacia Brec Zambetul lui Iliescu"


Locul 3Exact,Pick-Up cu "stil" , cu doua functii pur romanesti, masina de oras de agatat pitipoance dar si un pick-up care te ajuta la greu, cand ai ceva de carat, vaca la veterinar...

Locul 2
Investitii minime, confort si aspect vizual maxim, numarul de inmatriculare o claseaza pe 2.

Locul 1De ce e pe primul??? Simplu, pentru ca nici tie nu-ti vine sa crezi ce vezi...bemveu am, jaca de chele am , oliaca de bataie jtyiu, hai la shientru !


Cam asta a fost topul, daca v-a placut, acorda stelute... si mai face tata !


1 comentarii:

http://pillandia.blogspot.com spunea...

Nice indeed!
Best wishes from an Estonian living in Italy

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"