Carmelita,marita-te !Dupa esecul numit "Curvele" marinarului ,trustul Antenelor 1,2,3,4 si pana la infinit, da startul unei noi telenovele,este vorba de "Carmelita" , un reality drama cum se spune mai pompos acum, serial rusesc care a facut furori in Statele Unite si in intreaga Europa...acest serial l-a costat pe motanelul Felix, nu mai putin de 500.000 $.

Toate bune si frumoase, insa tot de astazi la Acasa Tv incepe o alta telenovela, tot la 20:30,Fara sani nu exista Paradis, serial cu mare succes in America de Sud, care se vrea a fi o concurenta pentru Antena 1...totusi amandoua mi se par niste filme de 2 lei, cu o promovare de 1 leu...cu toate ca s-a investit foarte mult in publicitate cu portie dubla.


Cam doua luni si ceva ne-au omorat Antena 1 si celelalte antenute, cu reclamele alea cu Carmelita,nu te marita , in care toata lumea nu stia despre cine este vorba,o mare prostie dupa parerea mea, afisuri publicitare in mai toate orasele,de parca se sustine serialul in orasul respectiv, nu in asta consta a-ti promova cu brio o productie, mi se pare de porc...

Stau si ma intreb, oare ce or sa se faca babutele noastre, care deja suspina dupa mult regretatul Mircea Radu, ce sa aleaga oare, sa-si readuca aminte de placerile tineretii cu "Fara sani nu exista Paradis" sau sa planga ca s-a terminat Regina, si traind din Carmelita ? E clar ca se accentueaza tiganizarea tembeliziunilor...noi asteptam in continuare si productia Otv-ului =))

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"