Doaga inghite din nou

Zi neagra in orasul nostru, lacul de agrement,situat la cativa kilometri de Tecuci,numit Doaga face din nou victime.Ne-am obisnuit ca in fiecare vara,sa inghita vieti pe care nu le poti numara pe degetele la o mana.Iata ca duminica seara primesc un mass, cum ca tanarul de 18 ani,pe nume Eduard Bunu(foto), a fost gasit inecat. Din cate stiu, "cocheta" plaja de la Doaga, este autorizata, insa autoritaile nu reusesc sa faca nimic, cu toate ca in anii precedenti au mai fost cateva incercari de a inchide acest loc de scaldat blestemat.

Nimanui nu-i vine sa creada cum un tip atat de cuminte,prietenos si plin de viata, a putut sa aiba un ghinion teribil, nu sunt cunoscute nici pana in acest moment imprejurarile prin care liceanul de la Spiru Haret a decedat... insa cu totii ne puteam da seama cum se spulbera perspectivele unui copil, o soarta pe care nu o merita cu siguranta.

Haideti sa ocolim Doaga, pentru ca viata noastra este mai presus de orice, putem invinge canicula si prin alte metode...aduceti-va aminte cati tecuceni au decedat in ultimii zece ani in acest lac.

Din pacate maine,la scoala,colegii lui Edi nu vor mai putea sta de vorba cu el,in banca sa luandu-i loc o poza si cateva lumanari aprinse din suflet !Pentru Edi, tot ce am putut face a fost doar acest clip, postat mai jos,ramai in pace !
Dumnezeu sa-l ierte !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"