A plecat si Mickael Jackson !


E 1:44 , acum 2 minute, la OTV , Dan Diaconescu anunta ca Mickael Jackson a murit in urma unui stop cardio-respirator ! Am tot sperat ca nu e adevarat, de la un asemenea prezentator, la ce sa te astepti...Deschid pc-ul si caut pe net,totul se confirma...Jackson a plecat spre o lume mai buna...


"După ce a suferit un stop stop cardio-respirator în locuinţa sa, cântăreţul american, supranumit "regele muzicii pop", a murit la vârsta de 50 de ani, într-un spital din Los Angeles, informează TMZ.com. CNN nu confirmă această ştire.


Atunci când au sosit paramedicii, starul pop nu respira şi a fost nevoie imediat de manevre de resuscitare. Michael, în vârstă de 50 de ani, urma să revină pe scenă luna viitoare pentru o serie de concerte. Primul urma să aibă loc la Londra la 13 iulie. El a efectuat în acest scop o serie de repetiţii în ultimele două luni. "


Sursa: tmz.comDe ceva vreme incoace mor fel si fel de artisti, oameni care au lasat ceva in urma lor, bucurand milioane de suflete...Pana cand? Suntem generatia cui?

Sunt mandru ca am fost contemporan cu El,ce pot sa spun este ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, si ca regret ca nu am putut sa-l vad macar o secunda pe viu, in fata ochilor mei...Cel mai vandut album din toate timpurile, cred si ultimul -Thriller,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"