Sa votez...am innebunit

Sa votez sa nu votez? Nu e dilema mea, e a multora dintre voi, cu siguranta cu nu e nimic greu prin a arunca o foaie in urna, dar oare de ce e asa greu de raspuns...pentru ca n-ai cu cine bre, n-ai cu cine,cel putin asa gandesc eu.

Cu toate ca anul asta ,am dobandit si eu aceasta "datorie fata de patrie cica" , nu ma mai simt de mult timp ca un pusti de-ala care se plange lu' masa ca vrea si el in cabina, acum realizez de fapt ca nu ai un model de om poliitic in Romanica noastra,si sunt satul de atatia si atatia deontologi care te sufoca cu chestia "mergi la vot, viitorul tau bla bla bla" , viitorul ti-l faci singur, nu mi-l face X-ulescu pe care-l trimit sa doarma la Bruxelles, sau sa bajbaie o engleza strica,aproape in putrefactie...zi-mi unul din astia toti sa stie engleza bine ?

Mi-a placut foarte mult o declaratie a manelistului Vali Vijelie, un om pe care nu il agreez, dar nici nu as avea de ce sa-l urasc...omul isi face treaba, castiga de pe urma altora, nu de pe a mea, in Cotidianul raspunde cum sta treaba cu votatul:

"E ca şi când iei o gagică la vrăjeală, îi spui «tu eşti viaţa mea» şi după ce ţi-ai făcut treaba cu ea, îi spui «stai, că mă sună soţia» " , din partea mea nota 10, a explicat in termenii lui,dar pe intelesul tuturor !

Te face un mic si-o bere? Unii se lasa cumparati foarte usor, altii vor ceva nou, a doua varianta e foarte bine ilustrata de cei de la Academia Catavencu, in caricatura urmatoare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"