Avatar trailer / Movie 2009/ (VIDEO)Nu, nu vorbesc despre avatarele noastre :)), e vorba de un film de data asta, care, din cate am inteles eu va sparge toate box office-urile americane, chiar si asa, nu sunt vreun mare cinefil, iar filmul asta nu ma poate face sa stau sa-l urmaresc cu sufletul la gura, mai ales timp de 2 ore.
Niciodata nu mi-a placut sa plutesc printre baloane colorate, satul am fost mereu de balauri,crocobauri si rudele lor, insa fiecare are dreptul sa calatoreasca virtual in cate lumi doreste.

" Trailerul noului film regizat de James Cameron, Avatar a apărut pe internet. Povestea peliculei este bazată pe întâlnirea dintre oameni şi o civilizaţie extraterestră care are capacitatea de a folosi imaginea oamenilor asemenea unui avatar. Filmul pare impresionant din punctul de vedere al imaginilor.

Lungmetrajul ştiinţifico-fantastic a fost realizat cu ajutorul unei tehnici speciale şi va putea fi urmărit şi în variantă 3D.

"A fost un proiect foarte important pentru mine. A fost filmul pe care am vrut întotdeauna să-l fac. Sunt convins că spectatorii vor fi impresionaţi. A fost o plăcere pentru mine să creez personajele", a declarat James Cameron într-un interviu acordat BBC.

Actorii principali din "Avatar" sunt Sigourney Weaver (seria "Alien") şi Sam Worthington (Terminator Salvation).

Lungmetrajul a dispus de un buget impresionant de 190 de milioane de dolari. El va rula şi pe marile ecrane din România, din luna decembrie " (antena3.ro) , iar pe micile monitoare , gratis ,de pe strong dc, incepand cu data lansarii oficiale.


Piratare placuta !

1 comentarii:

Crauncher_love spunea...

Ce bine ai zis, piratare placuta, ai dreptate, cu totii facem asta, distrugand de fapt originalul, pana si "realul" il "coloram" in nuante cat mai ciudate.

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"