Electric Chopper SIEMENS / OCC / 2009

Nu stiu daca va place de cei de la OCC, sau va sunt antipatici pentru unele "impresii" ale lui Paul Teutul sr., ori nu ati auzit de ei, insa despre mine pot sa va spun ca ii urmaresc de aproximativ 5 ani de zile (ce-i drept cu mici pauze in momentele in care au redifuzat unele episoade), de cand au inceput cei de la Discovery sa ii dea si pe la noi, fapt pentru care nu m-am putut abtine sa nu ii laud putin pentru noua lor inovatie.

Americanii de la Orange County Choppers au realizat luna aceasta prima lor motocicleta electrica completa, una catalogata de catre echipa OCC drept una dintre cele mai rapide motoare fabricate de catre ei.Dupa succesele si aplauzele bine meritate din partea fanilor pentru motocicleta ce funcţiona cu E85 şi cealalta cu GPL, cei de la SIEMENS USA s-au gandit sa vina in sprijinul constructorilor americani, cu o comanda si ulterior un contract de parteneriat si sponsorizare pentru un green chopper, cu emisii 0,folosind un motor electric de 27 CP de la Advanced DC şi se pare că are o autonomie de aproape 100 de km după o încărcare de 5 ore,viteza maxima ajungand pana la 160 km/h.

Teutul cel mustacios , in interviul pentru Fox News , declara ca nu are de gand sa produca in serie motociclete electrice, insa decizia sa ar putea lua o intorsatura de 180 de grade, totul depinzand de cererea de pe piata.

De partea cealalta reprezentantii Siemens doresc ca in 2010 sa plece intr-un tur mondial cu noul motor,pentru ca la final sa poata fi vandut la licitatie iar banii obţinuţi să-i doneze unei cauze caritabile în beneficiul mediului înconjurător.Dincolo de publicitatea obtinuta de Siemens ,de pe urma acestui proiect sunt bucuros de faptul ca inca se mai gandeste cineva,la o donatie in beneficiul mediului inconjurator, si asta intr-un moment atat de greu pentru oricine.


Interviu Paul sr.


6 comentarii:

alexandru-toni spunea...

foarte bun articolul! adevaru-i ca cei mai bunic constructori de motociclete sunt cei de la OCC.Bafta multa in continuare ,imi place ce si cum scrii, promit ca rvin !

alexandru-toni spunea...

foarte bun articolul !
Adevaru-i ca cei mai buni constructori de motoare sunt cei de la OCC.Bafta multa,imi place ce si cum scrii,promit ca revin !

gEoNiS spunea...

mersi,te astept !

Anonim spunea...

merci frumos frate pentru commentu ala :d

gEoNiS spunea...

hmm, cu placere nu stiu cu cine vorbesc, se pare ca nu ai citit conditiile pentru acceptarea comentarii.Dezvaluie-te !

Ordis spunea...

Foarte tare

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"