Usa de cuptor de 37 de inci :))

E sigur, smecheriile si escrocheriile sunt peste tot,ma refer chiar si la piata hardware.De data asta cativa cumparatori au avut acces ca prin minune la un HDTV de 37 de inci la un pret irezistibil de mic,doar 100 de dolari,mai ales ca,pe ambalajul produsului era lipit un pret de 1949$.

Incredibila oferta,a lasat cu gura cascata foarte multe persoane, insa numai una dintre ele,a fost cea mai decisa si a achizitionat minunatul televizor cu miros de placinte.

"Televizorul"-usa de cuptor, a fost foarte bine stilizat si deghizat,intr-un LCD nou nout de catre un escroc inventiv din California,mai precis San Leandro.A fost tiplat,lipit cu abtibildurile care se regasesc de obicei pe HDTV-urile noi aparute,fapt ce a facut ca pagubitul sa nu mai stea la negocieri cu tzeparul din parcarea unui magazin Wal-Mart,achitandu-i direct suta de parai.

Politia locala,incearca sa prinda escrocul, recunoscand totodata ca nu se confrunta cu prima infractiune gen "rocks in box",ce consta in prezentarea unui ambalaj fals foarte bine realizat, impachetat si umplut cu pietre ori alte obiecte pentru a da senzatia ca respectivul produs electronic se afla inauntru .


In concluzie,preturile mici nu sunt intotdeauna o afacere buna, trebuie sa fim mai atenti.

Sa nu uitam ca americanii sunt recunoscuti in lume,dar nu pentru inventivitate si ciordeala cum suntem noi romanii, ci si pentru naivitatea lor fara margini expusa uneori.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"