Nati Meir/ Imn electoral compus de Minune

Nu stiu daca il cunoasteti pe tipul din imaginea de mai jos,el este Nati Meir, un evreu venit de peste mari si tari, Israel este tara sa de origine, si apare la noi, in Romanica noastra draga, cu scopul de a deveni un cocalar, ori un starlet cum ar spune altii.Ca personaj in showbizz-ul romanesc, daca exista asa ceva, este un fel de Sexy Braileanca, Nikita sau de ce nu, Fernando, tipul casatorit cu-n barbat tampit.
Primul care i-a devenit tatic, a fost chiar Vadim Tudor a.k.a Mafiia, insa naivitatea si interesele televiziunilor din tara noastra, au facut din acest nimeni, o persoana publica, el nu a facut nicio declaratie senzationala, gen "m-am culcat cu Tolea" sau "am facut sex cu Traistariu", ci din contra l-au scarpinat in... 3 litere (© M.Badea), l-au invatat limba romana, si mai nou il si invita la tot felul de talkshow-uri, pe diferite teme.

De vreo 2 ani de zile, politica si prostia pur autohtona din aceasta , au facut ca pe pupilele lui Meir sa se vada dolareii, s-a bagat in PRM, s-a certat ca de...trebe si asta ca sa fii vazut, mai nou si-a descoperit propria "matusa Tamara" , care a avut grija de el, iar de curand omul e pregatit: vrea sa candideze la prezidentiale.

Si-a anuntat deja echipa, ministerul e stabilit, din acesta facand parte si Oreste, Mircea Badea, Moni la turism (unde altundeva), si ca tacamul sa fie complet, l-a adus si pe Adi Minune, si asta drept recompensa pentru imnul electoral compus special pentru omul cu nume de napolitane.Iata versurile:

"Un evreu si un tigan,
Nati Meir si Adrian
Vin astazi sa va distreze
Ca ei vor sa candideze.

Refren:
Sa scapam tara de hoti,
Haideti sa ne unim toti!
Cu votul care mi-l dati,
Nicicand n-o sa regretati.

Am cutreierat prin tara
Si-am vazut viata amara.
Romanii n-au bucurii
Si n-au ce da la copii.

Eu candidez pentru voi
Ca sa va scap de nevoi.
Toti v-au spus vorbe desarte,
Noi vrem sa trecem la fapte."

Cat de penibili suntem...eu nu stiu cine o sa-l voteze pe nenea asta,ori a aterizat si el pentru a ne mai descreti mintile? Ne meritam soarta.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Toata nestima si neconsideratia pentru veneticul Nati Clistir ce nu a invatat inca bine limba Romana.Daca nu se schimba ceva in lege ne vom pomenii cu papuasi ca vor presedinti a Romaniei.Sa fie o lege care sa precizeze ca trebie sa fii Roman de 3 generatii pe acest pamant.Ca nu va fi ales este de la sine inteles dar idi'otul se distreaza pe banii nostrii.

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"