Teste semestriale de virginitate pentru elevi

La naiba in puii mei, astazi citesc pe times.ro, o stire care chiar ma lasa masca:

"Pentru a preveni desfraul din scoli, ministra Ecaterina Andronescu a decis introducerea semestriala a testelor de virginitate pentru elevi, dupa ce un sondaj a aratat ca peste 80% dintre elevii cu varste cuprinse intre 12 si 15 ani si-au inceput viata sexuala.

Daca parintii s-au aratat incantati de aceasta decizie, elevilor nu le-a picat prea bine, mai ales ca testele se fac atat cu detectorul de minciuni pentru baieti, cat si prin controale ginecologice pentru fete.

Testele se vor face pana in anul 1 de facultate, Ecaterina Andronescu subliniind ca "o viata sexuala sanatoasa incepe dupa terminarea liceului, la 19-20 de ani".

Conform statisticilor Ministerului Sanatatii, doar 20% dintre minori folosesc metode contraceptive, situatie care a cantarit si ea destul de greu in decizia oficialilor de la Ministerul Educatiei si Invatamantului.

Noile metode de tinere sub control a vietii sexuale a minorilor vor intra in vigoare incepand cu anul scolar 2009-2010.

Elevii care sunt prinsi cu rezultate negative la teste vor fi exmatriculati sau, in cel mai bun caz, transferati la scoli de corectie."

Nu stiu ce dracu' au astia in cap, dar ce e asa rau in "a fute" ?E o placere normala, o nevoie trupeasca pe care cu toti o resimtim, si acum sinceri sa fim, cui ii convine sa ti se bage mana in pantaloni in fiecare semestru, la figurat vorbind ? Nu stiu cate detectoare de minciuni exista in Romania la ora actuala...insa bani pentru asemenea programe tampite nu prea sunt in astfel de momente....

Sex in scoli se va face mereu, chiar daca se incearca stoparea acestei activitati atat de des intalnita :)) !

Si acum sondaj:


casinos poll


vazut si pe mankati-as.ro

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ce tampenie:| Frate! Mie nu-mi convine sa-si bage doctorul ochiul in vaginul meu:| Da-o naibii de treaba:|.!

gEoNiS spunea...

asta e, la baieti e ceva mai simplu :)) doar detectorul de minciuni si gata...

Anonim spunea...

cei mai castigati din toata chestia asta o sa fie baieti pt ca fetele o sa fie nevoite sa se apuce de sex oral si in unele cazuri de sex anal asta doar daca nu se apuca astia sa va controleze toate gaurile ... nasol moment e bine ca am sarit de etapa asta

gEoNiS spunea...

ai dreptate, la dracu, ce cruda-i realitatea :)) !

Marian Calinescu spunea...

eii cred ca eu o vrajeala mare...dar na' se vorbeste..

gEoNiS spunea...

asa-i marian, si eu ma gandeam la chestia asta. Nu vad de ce nu a fost mediatizata si la tv, ci doar pe un site, times.ro

Plus ca faza cu "exmatriculatul" , ar face din scooli, cladiri pustiite...