Viitorul GTA / Ballad of Gay Tony

Fenomenul GTA in viata de zi cu zi este tot mai des intalnit, cel putin ,la mine la bloc, nu este pusti sa nu fi auzit de acest joc, zi de zi ii vezi cu totii, cum imita protagonistul, scenele,mai nou, chiar si mersul pe bicicleta au izbutit sa-l faca. Ma amuz tare mult cand stau pe-afara si privesc la ei, dandu-mi seama ulterior ca eu la varsta lor , 7-8 ani, aspiram doar la Mario ori jocul cu tanculete...ce evolutie.

De curand, Rockstar Games Australia a dat publicitatii primul trailer din al doilea episod DLC pentru faimosul GTA IV : The Ballad of Gay Tony, acesta urmand a fi lansat pe 29 Octombrie 2009 prin Xbox ,pentru ca ma apoi, in luna februarie a anului viitor urmand sa iasa varianta full, sau mai bine zis la pachet, a poate celui mai asteptat add-ons Rockstar, purtand numele de Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City.

Rockstar mai pregateste inca o surpriza pentru fanii jocului din intreaga lume, personajul principal nu va mai fi Niko Bellic, ci Luis Fernando Lopez, asistentul binecunoscutului Anthony "Gay Tony" Prince.

O nebunie de joc, pentru care, cred, ca multi si-ar lua mamicutele de mana , ducandu-se la service-urile specializate in imbunatatiri PC. Deja jocul devine o viata cat se poate de reala, Rockstar o dovedeste, tare mi-e teama ca nu cumva viata sa devina un adevarat joc... watch it !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"