LG Chocolate = 10 000 $

De cateva saptamani bune, toata lumea, de la mic la mare, e innebunita de faza cu Nokia 1100 de 25 000 de euro, pe mess, la bloc, toti pustii si nu numai se lauda oferind sume consistente de bani pentru un Nokia produs la Bochum, mai ales ca fiecare dintre ei nu vor sa spuna cui il dau mai departe, care e profitul lor, si cine-i pestele cel mare ? "Treaba mea", e raspunsul fiecaruia dintre ei, fara a dezvalui intregul lant al golaniei, si fara sa gandeasca ca si ei devin complicii fraudei, macar moral vorbind daca nu legal.

Ei bine,din nou Go4it da boom-ul in toata tara, cum ca un Chocolate a ajuns la 10 000 $, insa treaba este putin diferita, fata de cazul Nokia, cumparatorul nu mai e "hecarul", cum scriau unii in massuri, ci chiar producatorul, si aici este vorba de coreenii de la LG.

Explicatia este simpla, dintr-un motiv pe care LG nu vrea să-l facă cunoscut, producătorul coreean vrea neapărat să reintre în posesia unora din telefoanele pe care le-a vândut, 5 la numar, care au urmatoarele IMEI-uri :

802KPAE821224

803KPBF578597

803KPXV578330

803KPVH578503

803KPJP923836
Norocosul deţinător al unuia din cele 5 telefoane este rugat de LG să trimită un e-mail la adresa inform@lge.com . Confirmarea şi banii vor veni din partea celor de la LG pe 8 octombrie.

Drept urmare, in treaba cu LG-ul cred, pentru ca e cat se poate de oficiala, insa despre cea cu Nokia 1100, inca mai am cateva indolieli, tocmai de-asta am o sugestie delicioasa pentru toti cei care n-au ce baga la ghiozdan sperand in continuare sa se imbogateasca vanzand un telefon deja apus...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"