Seara fetelor, la Hallmark

Au trecut cam doua saptamani de cand am fost ales ca blogger sa-mi dau cu parerea despre cele mai surprinzatoare 2 seriale care au aparut in aceasta toamna pe micutele ecrane, si aici ma refer la “Clara Sheller” si “În mintea Ericăi”, difuzate in premiera de catre Hallmark.Chiar daca am intarziat putin, si imi cer scuze cu ocazia asta, nu pot sa nu apreciez inedita strategie de promovare a postului, dar si venirea pe piata TV,daca se poate spune asa, cu ceva nou, care va acapara multi telespectatori as spune eu.

Lansate pe 27 septembrie, chiar duminica tocmai ce a trecut, am urmarit noile productii, si pot sa spun deja ca abia astept sa urmaresc urmatoarele episoade!
IN MINTEA ERICAI

“O ştii pe fata aceea care obţine mereu tot ce-şi doreşte? O slujbă grozavă, un bărbat minunat, o viaţă perfectă? Eu nu sunt fata aceea.” Erica Strange

Viaţa nu-i aduce nimic concret Ericăi Strange. La 32 de ani se pare că toate planurile ei din adolescenţă au dat greş – dragostea vieţii ei n-a mai apărut, cariera perfectă nu s-a întâmplat şi cei doi copii frumoşi par la fel de departe acum, pe cât erau şi atunci. În opinia ei, doar trecutul e devină. Şi, colac peste pupăză, ajunge în spital după o serie de incidente...

Dar norocul îi surâde şi totul e pe cale să se schimbe când îl întâlneşte pe misteriosul doctor Tom, un terapeut care pare să ştie multe despre ea. O provoacă să-şi schimbe viaţa, iar Erica apucă această şansă cu ambele mâini – şi uite aşa călătoreşte în timp pentru a-şi confrunta problemele din trecut.

Adolescentă din nou, dar cu mintea unui adult, are acum ocazia să îndrepte greşelile din trecut şi să-şi schimbe cursul propriei sale istorii…CLARA SHELLER, sezonul I
În fiecare duminică, de la 19.00

Clara Sheller are aproape 30 de ani şi lucrează ca jurnalist la Paris, pentru o revistă de femei, numită "L'Hebdo". Ca orice altă fată căreia i s-au spus prea multe basme cu Făt-Frumos, este convinsă că poate transforma viaţa ei modernă, plină de evenimente, într-o poveste cu zâne.

Împreună cu cel mai bun prieten al său, JP, împart nu doar apartamentul, ci şi alte lucruri: aceleşi plăceri şi necazuri, dar, mai mult decât orice, aceeaşi determinare de a-şi găsi sufletul pereche. Clara se îndrăgosteşte, la fel şi JP, uneori chiar în aceeaşi perioadă, uneori unul de celălalt, alteori... de aceeaşi persoană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a fi sigur de acceptarea comentariului tau pe acest blog asigura-te ca:

* folosesti un limbaj decent
* nu instigi la atitudini antirasiste, antisemite, etc
* nu te ascunzi sub identitatea unui personaj anonim, orice comentariu cu autor anonim nu va fi publicat.
* in caz ca nu esti utilizator inregistrat, poti selecta "Nume/Adresa URL"